Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Camurus etablerar nytt, hållbart huvudkontor och forskningslabb i Science Village

Camurus AB meddelar i dag att företaget kommer flytta huvudkontoret till nya lokaler i The Loop i Science Village i Lund mot slutet av 2024. Företaget har vuxit ur sina nuvarande lokaler i Ideon Science Park och flytten sker för att skapa förutsättningar för fortsatt expansion av huvudkontor och utvecklingsverksamhet i nya ändamålsenliga kontor och laboratorier i Lund. Det nya huvudkontoret kommer ha kapacitet att inrymma över 200 medarbetare.

The post Camurus etablerar nytt, hållbart huvudkontor och forskningslabb i Science Village appeared first on Pharma industry.


Lagförslag gör svenska patienter och företag till förlorare

EU-kommissionens förslag till ny läkemedelslagstiftning syftar till att öka tillgången till läkemedel i medlemsstaterna och stärka Europas innovationskraft. Men förslagets nuvarande utformning går i direkt motsatt riktning och måste revideras, anser Lif – de forskande läkemedelsföretagen.

The post Lagförslag gör svenska patienter och företag till förlorare appeared first on Pharma industry.


Nya ledamöter i Lifs styrelse

Tre nya medlemmar valdes in i Lifs styrelse den 18 september: Daniel Lucas från Eli Lilly, Emelie Antoni från AstraZeneca och Johan Kahlström från Novartis. De ser fram emot att arbeta fokuserat med frågor som snabbare tillgång till innovativa läkemedel och en ledande global position för svensk Life Science.

The post Nya ledamöter i Lifs styrelse appeared first on Pharma industry.


Andreas Rosenlund ny VD för Läkemedelshandlarna

Andreas Rosenlund har utsetts som ny VD för Läkemedelshandlarna. Andreas Rosenlund har över 20 års erfarenhet från apoteksbranschen och kommer senast från rollen som Kommunikationsdirektör på Kronans Apotek.

The post Andreas Rosenlund ny VD för Läkemedelshandlarna appeared first on Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141