Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Christina Malmberg Hägerstrand ny presschef för AstraZeneca i Norden och Baltikum

AstraZeneca meddelar i dag att man har anställt Christina Malmberg Hägerstrand i en ny roll som presschef för bolaget i Norden och Baltikum. Hon börjar den 7 januari 2019 och kommer rapportera till Kommunikationsdirektör Jacob Lund.

Inlägget Christina Malmberg Hägerstrand ny presschef för AstraZeneca i Norden och Baltikum dök först upp på Pharma industry.


Nystartade byrån Rippler Healthcare rekryterar

Nystartade kommunikationsbyrån Rippler Healthcare stärker upp med två nyrekryteringar; Ann-Sofie Glans Assargård och Mariah Persson.

Inlägget Nystartade byrån Rippler Healthcare rekryterar dök först upp på Pharma industry.


Roche får hållbarhetspris

Roche har för tionde året i rad utsetts till det mest hållbara läkemedelsföretaget. Rankingen görs av Dow Jones och baseras på djuplodande analyser av ekonomiska, sociala och miljömässiga prestationer.

Inlägget Roche får hållbarhetspris dök först upp på Pharma industry.


Tom Rönnlund utsedd till ny VD för Probi

Probis styrelse har utsett Tom Rönnlund till ny VD för Probi. Tom har mer än 20 års erfarenhet från försäljning och marknadsföring samt företagsledande befattningar inom HelthCare-industrin. För närvarande är han VD för det norska börsnoterade bolaget Navamedic ASA. Tom Rönnlund tillträder tjänsten som VD för Probi senast den 1 januari 2019.

Inlägget Tom Rönnlund utsedd till ny VD för Probi dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141