Sjöströms Nordic - Välkommen

Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Katarina Ericson ny hälsoekonom på Sofus

Katarina Ericson ny hälsoekonom på Sofus Katarina Ericson tillträder i augusti en tjänst som hälsoekonom på avdelningen för Pricing & Reimbursement på Sofus. Katarina Ericson Katarina har en masterexamen i hälsoekonomi från Karolinska Institutet och kommer till Sofus från en tjänst som hälsoekonom på TLV där hon varit anställd sedan 2012. Katarina kompletterar Sofus erbjudande […]

Inlägget Katarina Ericson ny hälsoekonom på Sofus dök först upp på Pharma industry.


Tomer Feffer ny VD för Bayer i Sverige

Den 1 augusti tillträdde Tomer Feffer som ansvarig för Bayer i Sverige och för Bayers läkemedelsdivision i Skandinavien. Han kommer närmast som VD för Bayer i Israel.

Inlägget Tomer Feffer ny VD för Bayer i Sverige dök först upp på Pharma industry.


Magnus Åsén ska leda arbetet med Nationella läkemedelslistan

Den 12 september tillträder Magnus Åsén en nyinrättad tjänst på eHälsomyndigheten som programledare för Nationella läkemedelslistan. Just nu pågår rekrytering av ett 30-tal medarbetare för att förstärka den grupp som under ledning av Magnus ska bygga upp den nya Nationella läkemedelslistan.

Inlägget Magnus Åsén ska leda arbetet med Nationella läkemedelslistan dök först upp på Pharma industry.


ProPharma Group köper Xendo

ProPharma Group köper announces Xendo Holding B.V. (“Xendo”), ett holländsk bolag där också Sofus Regulatory Affairs AB, ingår.

Inlägget ProPharma Group köper Xendo dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141