Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Dialog avgörande vid flytt till aktivitetsbaserat kontor

Stor satsning på information och workshops redan innan övergången till ett helt nytt sätt att arbeta visade sig ha avgörande betydelse för medarbetarna när Trafikverket gick över till aktivitetsbaserade kontor.
- Vi har nu ett vetenskapligt stöd för hur man kan underlätta denna stora omställning, i stället för att göra saker på känn, säger Eva Bergsten, forskare inom arbetshälsa vid Högskolan i Gävle

Inlägget Dialog avgörande vid flytt till aktivitetsbaserat kontor dök först upp på Pharma industry.


Liliane Rothoff tar säljansvar på Lioness Medtech

Liliane Rothoff, med lång erfarenhet av försäljning inom sjukvården har rekryterats till en försäljningsvarig position på expansiva medicinteknikbolaget Lioness Medtech. Liliane kommer närmast från den egna verksamheten Tre Röda med fokus på ren luft och kontrollerade miljöer. 

Inlägget Liliane Rothoff tar säljansvar på Lioness Medtech dök först upp på Pharma industry.


Svenska Läkaresällskapet rekryterar ny kanslichef

Anders Bengtsson blir ny kanslichef på Svenska Läkaresällskapet (SLS). Han kommer närmast från Socialstyrelsen där han är enhetschef på analysavdelningen. Med en bakgrund som statsvetare har Anders tidigare arbetat på bland annat Sveriges läkarförbund som utredare, avdelningschef och utvecklingsdirektör. Förutom en stor kännedom om läkarprofessionens frågor har Anders goda erfarenheter av ledarskap, både inom föreningsverksamhet och myndighet.

Inlägget Svenska Läkaresällskapet rekryterar ny kanslichef dök först upp på Pharma industry.


TLV subventionerar läkemedel mot cystisk fibros

Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, har beslutat att läkemedlen Kaftrio, Kalydeco och Symkevi som behandlar cystisk fibros kommer att ingå i högkostnadsskyddet.

Inlägget TLV subventionerar läkemedel mot cystisk fibros dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141