Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Läkemedelsjättar slussar vinster till skatteparadis

I SvD kan man läsa att fyra av världens största läkemedelsbolag har satt i system att slussa vinster till skatteparadis, enligt en rapport. Utvecklingsländer går miste om runt 1 miljard kronor i skatt och drabbas dessutom av höga läkemedelspriser och lobbyism.

Inlägget Läkemedelsjättar slussar vinster till skatteparadis dök först upp på Pharma industry.


Novartis fälls för inlägg i sociala medier

I läkemedelsvärlden skriver man att en medarbetare på Novartis spridning av ett pressmeddelande om bolagets nya migränläkemedel på Linkedin var otillåten marknadsföring till allmänheten.

Inlägget Novartis fälls för inlägg i sociala medier dök först upp på Pharma industry.


Läkemedelsjättar slussar vinster till skatteparadis

Fyra av världens största läkemedelsbolag har satt i system att slussa vinster till skatteparadis, enligt en rapport. Utvecklingsländer går miste om runt 1 miljard kronor i skatt och drabbas dessutom av höga läkemedelspriser och lobbyism.

Inlägget Läkemedelsjättar slussar vinster till skatteparadis dök först upp på Pharma industry.


90 miljoner till forskningsinfrastruktur för kliniska studier

Kommittén för kliniska studier har beslutat att fördela 90 miljoner kronor för det fortsatta arbetet att bygga upp en gemensam nationell forskningsinfrastruktur för kliniska studier. 30 miljoner per år fördelas mellan 2018–2020. Under sitt möte 7 september beslutade kommittén också om en strategisk plan och om en ny nationell utvecklingssatsning.

Inlägget 90 miljoner till forskningsinfrastruktur för kliniska studier dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141