Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Lif har tagit den digitala temperaturen på läkemedelsbranschen

Varje år kartlägger Lif läkemedelsföretagens arbete med digitalisering i ett e-hälsoindex. Resultaten för 2021 pekar på en stark tilltro till e-hälsans möjligheter men visar också att coronapandemin påverkat branschens inställning.

Inlägget Lif har tagit den digitala temperaturen på läkemedelsbranschen dök först upp på Pharma industry.


Henrik Ahlqvist – ny Digital Solutions Manager på PharmaRelations.

Henrik Ahlqvist blir ny Digital Solutions Manager på PharmaRelations. Henrik har mer än 12 års branscherfarenhet från digital utveckling hos läkemedelsföretag som Meda, Sobi, GSK och Gilead. ”Vi i läkemedelsbranschen har ju länge försökt addera digitala kontaktytor till det fysiska mötet, men det är kanske först under pandemin som det digitala kundmötet blivit högsta prioritet. […]

Inlägget Henrik Ahlqvist – ny Digital Solutions Manager på PharmaRelations. dök först upp på Pharma industry.


Amgen-medarbetare cyklar till Paris för Barncancerfonden

Som platinasponsor till Team Rynkeby – God Morgon är det med stolthet Amgen nu kan meddela att medarbetaren Arash Hamidian, Medical Science Liaison inom onkologi, kommer att delta i välgörenhetsloppet Tour de Paris nu i sommar. Första veckan i juli går startskottet för de tappra cyklisterna som ska tillryggalägga den dryga 1 200 kilometer långa färden till Paris för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Inlägget Amgen-medarbetare cyklar till Paris för Barncancerfonden dök först upp på Pharma industry.


Magnus Wassén ny general manager på Neuraxpharm

Neuraxpharm, har idag offentliggjort att bolaget expanderar sin verksamhet till Norden genom etablerandet av en affärsenhet i Stockholm och utnämningen av Magnus Wassén som General Manager för Neuraxpharm Norden, med ansvar för Norden.  

Inlägget Magnus Wassén ny general manager på Neuraxpharm dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141