Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Näringslivets förutsättningar att bedriva kliniska prövningar ska säkras

Antalet företagsinitierade kliniska läkemedelsprövningar har minskat i Sverige och näringsminister Thorwaldsson tillsätter nu en utredning för att se över förutsättningarna för att bedriva dessa.

Inlägget Näringslivets förutsättningar att bedriva kliniska prövningar ska säkras dök först upp på Pharma industry.


Carl-Gustav Fabiansson ny Nordenchef på BeiGene

Carl-Gustav Fabiansson har tillträtt rollen som Nordenchef och leder den nordiska etableringen genom att bygga upp en ny organisation i regionen. Närmast kommer Carl-Gustav från Orion där han hade rollen som skandinavisk Marknadsdirektör. Han har under sina 20 år i branchen tidigare även haft ledande affärs- och marknadsroller inom Celgene, Gilead och Abbott. Periodvis stöttar […]

Inlägget Carl-Gustav Fabiansson ny Nordenchef på BeiGene dök först upp på Pharma industry.


Borde effekter hos närstående vägas in vid beslut om läkemedelssubventioner?

En forskargrupp där CMT ingår har tagit fram en rapport som utreder frågan om effekter hos närstående till sjuka ska tas hänsyn till vid beslut om subvention av läkemedel. Rapporten har gjorts på uppdrag av Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV), och visar både för- och nackdelar med att ta med anhöriga i besluten.

Inlägget Borde effekter hos närstående vägas in vid beslut om läkemedelssubventioner? dök först upp på Pharma industry.


Bästa betyget någonsin för senaste utbildningen i Market Access!

I mitten av april genomfördes den 8:e upplagan av Pharma Industry's tvådagars utbildning i Market Access. På en skala 1-5 landade totalbetyget för utbildningen på 4,95. Helt fantastiskt bra och det bästa betyget vi fått på denna kurs.

Inlägget Bästa betyget någonsin för senaste utbildningen i Market Access! dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141