Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


SDS rekryterar Ulrika Anderson till befattningen Director Business Management till ledningsgruppen

Ulrika, senast kommersiellt ansvarig för Recipharms produktutvecklingstjänster, är i grunden utbildad apotekare vid Uppsala universitet. Hennes huvudsakliga fokus hos SDS Life Science blir att förbättra försäljningsprocesser, kundvård och stärka lönsamheten för företaget. Tidigare har Ulrika arbetat med farmaceutisk utveckling på Astra Zeneca i 15 år.

Inlägget SDS rekryterar Ulrika Anderson till befattningen Director Business Management till ledningsgruppen dök först upp på Pharma industry.


Anna Linton tillträder idag som ny vd för Pharmiva AB.

Anna kommer närmast från Unimedic Group som utvecklar och distribuerar specialistläkemedel, bolaget är även en kontraktstillverkare av läkemedel.

Inlägget Anna Linton tillträder idag som ny vd för Pharmiva AB. dök först upp på Pharma industry.


Gullers Grupp expanderar inom life science

Gullers Grupp har på kort tid vuxit till Nordens största byrå inom life science. För att ytterligare stärka erbjudandet rekryterar man nu fem personer med spetskompetens inom området. Bland annat etableras nu fysisk närvaro inom life science i Öresundsregionen.

Inlägget Gullers Grupp expanderar inom life science dök först upp på Pharma industry.


Förbättrad proteinfunktion öppnar för nytt koncept för läkemedelsutveckling

Forskare vid Karolinska Institutet och SciLifeLab beskriver i en studie i Science att de genom en ny teknik har förbättrat ett proteins förmåga att reparera syreskador i DNA och skapat en ny funktion hos proteinet. Tekniken kan leda till bättre läkemedel mot sjukdomar där syreskador är inblandade, som cancer, Alzheimers sjukdom och lungsjukdomar, men forskarna tror också på ett ännu bredare genomslag.

Inlägget Förbättrad proteinfunktion öppnar för nytt koncept för läkemedelsutveckling dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141