Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Hur mycket uppmärksamhet får Life Science företagens forskning i media?

I en deskriptiv studie av medias täckning av läkemedelsutvecklande bolag. Totalt omfattar studien 159 privatfinansierade drug discovery bolag som utvecklar läkemedel. Femton bolag av dessa är svenska och resten från andra länder i Europa samt USA och Kanada. Nitton mediebolag valdes. Företagens omnämnda studier är allt från preklinik till fas 2/3,

Inlägget Hur mycket uppmärksamhet får Life Science företagens forskning i media? dök först upp på Pharma industry.


Sinntaxis får Vinnova-finansiering till ny strokemedicin

Sinntaxis utvecklar ett läkemedel mot stroke som kan komma att revolutionera rehabiliteringen av strokepatienter. Bolaget får nu 900 000 kronor från Vinnovas utlysning ”Innovativa Startups steg 2 hösten 2020” för att driva projektet vidare mot kliniska studier. Bolaget är medlem i SmiLe Incubator.

Inlägget Sinntaxis får Vinnova-finansiering till ny strokemedicin dök först upp på Pharma industry.


BRISTOL MYERS SQUIBB startar ett Feedback-forum, ett nytt initiativ välkomnar allmänhetens åsikter i Sverige

Bristol Myers Squibb (BMS), ett ledande biofarmaceutiskt företag, vill ta patient- och samhällsstöd till en ny nivå. Idag öppnar en undersökning för allmänheten i Sverige och sju andra länder, där alla intresserade medborgare kan dela sina åsikter. Genom att lyssna på allmänheten vill BMS utveckla och förbättra sitt stöd till patienter och anhöriga.

Inlägget BRISTOL MYERS SQUIBB startar ett Feedback-forum, ett nytt initiativ välkomnar allmänhetens åsikter i Sverige dök först upp på Pharma industry.


Johan Brun börjar på CoCreation Health Group

Johan Brun börjar på CoCreation Health Group. Johan har en i det närmaste unik kompetensmix och erfarenhet med sina 25 år som läkare inom landstingsvården och 20 år inom den forskande läkemedelsindustrin, senast som rådgivare på Läkemedelsindustriföreningen och dessförinnan som medicinsk chef på Pfizer

Inlägget Johan Brun börjar på CoCreation Health Group dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141