Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Kineret® (anakinra) erhåller positivt yttrande från CHMP för behandling av Stills sjukdom

Sobi meddelar idag att den Europeiska läkemedelsmyndighetens (EMA:s) kommitté för humanläkemedel (Committee for Medicinal Products for Human Use, CHMP) har utfärdat ett positivt yttrande för anakinra vid behandling av Stills sjukdom. Yttrandet hänvisas nu till EU-kommissionen för beslut.

Inlägget Kineret® (anakinra) erhåller positivt yttrande från CHMP för behandling av Stills sjukdom dök först upp på Pharma industry.


Hansa Medical beviljas särläkemedelsstatus för IdeS och behandling av Guillain-Barrés syndrom i USA

Hansa Medical meddelar att U.S. Food and Drug Administration (FDA) har beviljat bolagets ansökan om särläkemedelsstatus (Orphan Drug Designation) för läkemedelskandidaten IdeS (INN: Imlifidase) och behandling av Guillain-Barrés syndrom. Mer information om den beviljade ansökan har publicerats på www.fda.com

Inlägget Hansa Medical beviljas särläkemedelsstatus för IdeS och behandling av Guillain-Barrés syndrom i USA dök först upp på Pharma industry.


Ashfield Nordic ABs rekryteringsavdelning växer

De senaste åren har Ashfield haft en positiv tillväxt. För att fortsätta möta kundernas behov stärker vi upp rekryteringsavdelningen med ytterligare specialistkompetens inom rekrytering, personal och ledarskap.

Inlägget Ashfield Nordic ABs rekryteringsavdelning växer dök först upp på Pharma industry.


Höga avgifter utdömda av IGN

IGN har i två aktuella avgöranden utdömt höga avgifter trots att man kanske kan tycka att det handlat om mänskliga misstag och funnits förmildrande omständigheter. I övrigt har de senaste månadernas avgöranden från såväl IGN som NBL huvudsakligen handlat om tillämpning av kravet att ett läkemedels produktresumé utgör den sakliga grunden för all information om läkemedlet samt kravet på vederhäftighet.

Inlägget Höga avgifter utdömda av IGN dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141