Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Incyte växer med ny Market Access funktion

Fredrik Neij tillträder tjänsten den 24 februari och kommer att föra dialogen med myndigheter samt hälso-och sjukvårdsorganisationer i de nordiska länderna.

Inlägget Incyte växer med ny Market Access funktion dök först upp på Pharma industry.


Inga falska läkemedel upptäckta under nya säkerhetssystemets första år

Sverige har varit förskonat från att falska läkemedel tagit sig in på apotek, ett problem som däremot förekommit inom andra EU-länder. För att täppa till säkerhetshål och hindra förfalskade läkemedel från att nå patienter så införde EU ett nytt regelverk 2019. Nu kan första året utvärderas.

Inlägget Inga falska läkemedel upptäckta under nya säkerhetssystemets första år dök först upp på Pharma industry.


Sofus-grundare startar upp ny medarbetarägd konsultbyrå

Linda och Staffan Thunell, serieentreprenörer inom life science, startar nu en ny medarbetarägd konsultbyrå. Arex Advisor kommer att erbjuda tjänster inom läkemedelsforskning och affärsutveckling för life science, pharma och biotech.

Inlägget Sofus-grundare startar upp ny medarbetarägd konsultbyrå dök först upp på Pharma industry.


Formalistisk tillämpning av LER

Under de senaste månaderna har NBL avgett två beslut och IGN ett drygt tiotal. Ärendena handlar i flera fall om frågor som inte är så vanligt förekommande och är därför av intresse för den som vill följa rättsutvecklingen. Samtidigt visar både NBL och IGN prov på en mycket formalistisk tillämpning av regelverket som framstår som något tveksam.

Inlägget Formalistisk tillämpning av LER dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141