Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Ställföreträdande utvecklingsdirektör går till PR-branschen

Daniel Persson lämnar tjänsten som ställföreträdande utvecklingsdirektör på Region Skånes avdelning för regional utveckling och tar steget från offentlig verksamhet för ett jobb på PR-byrån Progress PR.

Inlägget Ställföreträdande utvecklingsdirektör går till PR-branschen dök först upp på Pharma industry.


Apohem är Sveriges nya nätapotek

Apohem lanseras till en början som ett egenvårdsapotek och erbjuder receptfria läkemedel och ett brett sortiment handelsvaror. Nästa steg blir enligt vd Henrik Patzer att erbjuda försäljning av receptbelagda läkemedel.

Inlägget Apohem är Sveriges nya nätapotek dök först upp på Pharma industry.


Forska!Sveriges lägesrapport 2018 – Alarmerande läge för läkemedelsprövningar

Antalet startade läkemedelsprövningar i Sverige halverades mellan 2004 och 2016. Det kan innebära att färre patienter får del av nya effektiva läkemedel. Det är oroväckande på många sätt, inte minst för att de som är 80 år eller äldre kommer att vara dubbelt så många om bara 23 år och de offentliga kostnaderna för hälso- och sjukvård fortsätter att öka, visar stiftelsen Forska!Sveriges årliga lägesrapport.

Inlägget Forska!Sveriges lägesrapport 2018 – Alarmerande läge för läkemedelsprövningar dök först upp på Pharma industry.


Försäljning för icke-säljare

Egentligen är vi alla säljare, vi kommunicerar, påverkar och övertygar både på jobbet och i privatlivet, men kanske är vi inte medvetna om detta. I den här artikeln delar föreläsaren och coachen Johan Dahl med sig av några av sina lärdomar kring försäljning. Läs om nya perspektiv på kommunikation, definitioner och attityder samt framgångsfaktorer – hur gör de allra bästa?

Inlägget Försäljning för icke-säljare dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141