Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Johan Wennerholm utsedd till VD i ProstaLund AB

Styrelsen för ProstaLund AB meddelar idag att Johan Wennerholm tillträder som VD från och med 1 juli 2021. Johan Wennerholm har varit tf VD sedan januari 2021.

Inlägget Johan Wennerholm utsedd till VD i ProstaLund AB dök först upp på Pharma industry.


Cecilia Ungerstedt, ny kommunikationschef på Novartis

Novartis har rekryterat Cecilia Ungerstedt som ny Head of Communications i Sverige. Cecilia som har lång erfarenhet från kommunikation inom hälsoområdet kommer närmast från Reform Society där hon haft huvudansvar för klienterna inom hälso- och sjukvårdsområdet och för uppbyggnaden av det Nordiska erbjudandet inom samma område.

Inlägget Cecilia Ungerstedt, ny kommunikationschef på Novartis dök först upp på Pharma industry.


Avhandling om värdet av utvärdering och implementering av läkemedel

I en avhandling av Kasper Johannesen, doktorand vid CMT, tas vikten upp av att analysera och förstå effekten av policyer som styr pris på och implementering av läkemedel, oavsett om målet är att maximera värdet av tillgängliga läkemedel eller om hänsyn också skall tas till att stimulera utvecklingen av nya läkemedel i framtiden.

Inlägget Avhandling om värdet av utvärdering och implementering av läkemedel dök först upp på Pharma industry.


PharmaRelations rekryterar Anders Wihlborg, en erfaren Medical Device specialist

Anders Wihlborg börjar på PharmaRelations som chef för medicintekniska produkter. Rekryteringen kommer att bredda PharmaRelations erbjudande, Anders har lång erfarenhet inom området medicintekniska produkter, såsom kvalitetssäkring, regulatoriska frågor, projektledning och harmoniserade standarder.

Inlägget PharmaRelations rekryterar Anders Wihlborg, en erfaren Medical Device specialist dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141