Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Aktuella avgöranden i IGN

Informationsgranskningsnämnden (IGN), som vid årsskiftet ersatte Informationgranskningsmannen har nu kommit igång ordentligt med sin verksamhet. Under de senaste ca fyra månaderna har man avgjort ett drygt tiotal ärenden. De flesta har gällt tillämpningen av artikel 2 och 4 i Regler för läkemedelsinformation och avsett användningen av olika superlativer och långtgående påståenden rörande det marknadsförda läkemedlet. Ett ärende avsåg vad företaget ansåg utgöra utbildning av talare inom ramen för konsultuppdrag men av anmälaren och IGN betraktades som produktinformation.

Inlägget Aktuella avgöranden i IGN dök först upp på Pharma industry.


FÖRSÄLJNINGSSTATISTIK för januari – juli 2017

Hösten närmar sig och vi på QuintilesIMS hoppas att ni haft en fantastisk sommar. Trots den annalkande kylan, presenterar vi rykande färska försäljningssiffror för den svenska läkemedelsmarknaden. E-hälsomyndigheten rapporterar all försäljning av humanläkemedel som säljs från apotek i antal sålda förpackningar och i försäljningspris ut till kund. Försäljningen innefattar humanläkemedel samt distribution av vacciner. Alla försäljningsvärden i artikeln är angivna i apotekens utpris (AUP). Värdet tar inte hänsyn till upphandlingar och förekommande regionala rabatter. Värdena i tabellerna är angivna i tusentals kronor och andelar och tillväxt anges i procent. Viktor Pregner, QuintilesIMS, har sammanställt och analyserat statistiken.

Inlägget FÖRSÄLJNINGSSTATISTIK för januari – juli 2017 dök först upp på Pharma industry.


BMS – Innovativ partner med fokus på allvarliga sjukdomar

Med 37 substanser under utveckling och forskningsinvesteringar på motsvarande en fjärdedel av vinsten gör Bristol-Myers Squibb skäl för att kalla sig ett forskningsintensivt bolag.
– Vårt fokus är behandlingar som verkligen kan förändra livet för patienter med allvarliga sjukdomar, säger Amir Hefni, landschef för Bristol-Myers Squibb Sverige.

Inlägget BMS – Innovativ partner med fokus på allvarliga sjukdomar dök först upp på Pharma industry.


Hälso- och sjukvården och svensk Life Science ett år före valet

Det är ett år kvar till valet och sjukvården är en av svenska folkets viktigaste fråga just nu. Partierna kommer under hösten att börja finslipa sina valmanifest för att kunna lägga fram sina förslag under kommande valkampanjer. Om detta reflekterar Anders Blanck, vd för Läkemedelsindustriföreningen LIF.

Inlägget Hälso- och sjukvården och svensk Life Science ett år före valet dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141