Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Riksrevisionen granskar TLV:s arbete med prissättning och subventionering av läkemedel

Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) beslutar om vilka läkemedel som ska ingå i läkemedelsförmånernas högkostnadsskydd, och fastställer apotekens inköps- och försäljningspriser. Målet är att få så mycket hälsovinst som möjligt för pengarna. Riksrevisionen granskar nu effektiviteten i det arbetet.

Inlägget Riksrevisionen granskar TLV:s arbete med prissättning och subventionering av läkemedel dök först upp på Pharma industry.


Sverre Slaastad ny Country Manager PharmaRelations Norge

Sverre Slaastad tar över som Country Manager PharmaRelations Norge i en period med stark tillväxt för företaget. Sverre har lång erfarenhet av ledarskap från Pharma- och MedTechindustrin i Norge och Norden. Han har innehaft positioner som BUM, BUD, CM och Business Development Management i Novo Nordisk, Sanofi, Baxter, Philips Healthcare och Alere och hans huvudfokus är på tillväxt och försäljning.

Inlägget Sverre Slaastad ny Country Manager PharmaRelations Norge dök först upp på Pharma industry.


Nytt test för nya coronaviruset tillgängligt

Nu finns ett nytt CE-IVD-märkt test för sars-CoV-2 tillgängligt. Testet innebär att provanalyser kan ske i ett högautomatiserat arbetsflöde, vilket kan ge hälso- och sjukvården en högre kapacitet för testning av det nya coronaviruset.

Inlägget Nytt test för nya coronaviruset tillgängligt dök först upp på Pharma industry.


AroCell anställer Marianne Alksnis som Senior Sales Director

Marianne har över 20 års erfarenhet av internationell affärsutveckling och försäljning inom Life science. Hon har även bred kunskap inom den globala läkemedels- och diagnostik-marknaden. Vidare har hon en dokumenterad erfarenhet av direktförsäljning samt mycket goda erfarenheter av att bygga starka relationer med både etablerade och nya distributörer.

Inlägget AroCell anställer Marianne Alksnis som Senior Sales Director dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141