Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Mobilt team beroende i Göteborg tilldelas stipendium

Mobilt team beroende i Göteborg har utsetts till vinnare av det prestigefyllda Nordic Drugs Stora Pris 2024 som delas ut i samarbete med Svensk förening för Beroendemedicin.

The post Mobilt team beroende i Göteborg tilldelas stipendium appeared first on Pharma industry.


Life science-samarbetet mellan Stockholm + Uppsala = SANT

Region Stockholm och Region Uppsala går samman för att stärka regionens gemensamma kluster för life science. Målet är att Stockholm-Uppsalaregionen ska bli en av världens ledande life science-regioner. På fredagen undertecknades en avsiktsförklaring. Aida Hadžialić, regionstyrelsens ordförande i Region Stockholm, och Helena Proos, regionstyrelsens ordförande i Region Uppsala, signerar avsiktsförklaringen om ett life science-kluster Stockholm-Uppsala. […]

The post Life science-samarbetet mellan Stockholm + Uppsala = SANT appeared first on Pharma industry.


Shoutout från Socialstyrelsen: Fördubbla antalet blodgivare!

För att säkra alla patienters behov av blod och rusta samhället inför och vid fredstida kriser, höjd beredskap och krig behöver Sverige dubbelt så många blodgivare som idag. En majoritet av svenskarna vill ge blod – men bara tre av hundra gör det. Det visar en ny undersökning som Socialstyrelsen låtit göra.

The post Shoutout från Socialstyrelsen: Fördubbla antalet blodgivare! appeared first on Pharma industry.


Gruppdiskussion om patientlagen när Social bjuder in Patientrådet

Patientrådet inom Regeringskansliet inrättades 2018 och är ett forum för dialog mellan regeringen och civilsamhällesorganisationer i Sverige som företräder patienters och deras närståendes intressen.

The post Gruppdiskussion om patientlagen när Social bjuder in Patientrådet appeared first on Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141