Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Statistisk modellering – för att predicera och tolka!

Utan statistiska modeller och antaganden kan vi inte säga något om hur en epidemi kommer att utveckla sig eller hur effekten av ett läkemedel kan se ut för en större population.

Inlägget Statistisk modellering – för att predicera och tolka! dök först upp på Pharma industry.


Framtidens läkemedel i fokus på världskongressen om proteomik

Nu är det klart: Stockholm får behålla värdskapet för världs kongressen för proteomik, men arrangemanget flyttas fram till hösten 2021. Coronapandemin gör att HUPO 2020, som skulle arrangerats i höst, blir HUPO 2021. Som lokal värd står Apotekarsocie teten som härmed får en unik möjlighet att lyfta Sverige som en ledande arena för utvecklingen av framtidens läkemedel.
– Proteomik är ett växande forskningsområde där Sverige är fram stående, säger professor György Marko-Varga, som representerar Swedish Proteomics Society, den expertgrupp inom Apotekarsocieteten som arbetat intensivt med kongressplaneringen. Redan idag är 90 procent av de läkemedel vi använder riktade mot proteiner, inte gener.

Inlägget Framtidens läkemedel i fokus på världskongressen om proteomik dök först upp på Pharma industry.


BioArctic – forskningsbolaget som satsar stort på ledarskap

Från en historisk upptäckt i labbet vid Uppsala universitet för nära 30 år sedan, till ett framgångsrikt börsnoterat forskningsbolag. Det är BioArctics utvecklingsresa fram till i dag. Framgången bygger på fortsatt världsledande forskning och en starkt vetenskapsdriven företagskultur med det värderingsdrivna ledarskapet i fokus. Vd Gunilla Osswald och HR-chefen Gunilla Andersson berättar om ledarskapets betydelse för den fortsatta utvecklingen.

Inlägget BioArctic – forskningsbolaget som satsar stort på ledarskap dök först upp på Pharma industry.


Sju strategier som gör ditt företag till vinnare i kristider

Ingen har missat den globala kris vi befinner oss just i nu. En kris som fått länder att helt stänga sina gränser, orsaka det värsta börsraset i modern historia och i princip fått stora delar av ekonomin att helt stänga ned. Men även när det är som mörkast så finns det ljusglimtar. Av historien kan vi lära att kristider också föder vinnare. Och för den som hanterar denna kris rätt så finns stora möjligheter. I den här artikeln beskriver Henrik Larsson-Broman vad dessa företag gör och hur du kan bli en vinnare när det vänder.

Inlägget Sju strategier som gör ditt företag till vinnare i kristider dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141