Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Maria Prigorowsky till Paues Åberg

Maria Prigorowsky till Paues Åberg Maria Prigorowsky har en stor erfarenhet av påverkansarbete inom hälso- och sjukvårdsfrågor, bland annat från Pharmacia, Cancerfonden och SKL. Maria Prigorowsky blir Manager på Paues Åberg. Hon har bland annat bakgrund som opinionsansvarig på Cancerfonden där hon framgångsrikt verkade för att Sverige skulle få en nationell cancerstrategi. Hon har varit […]

Inlägget Maria Prigorowsky till Paues Åberg dök först upp på Pharma industry.


Christoph Varenhorst ny medicinsk direktör på Pfizer i Sverige

Christoph Varenhorst är ny medicinsk direktör på Pfizer i Sverige från den 1 januari. Christoph, som är kardiolog, har lång erfarenhet både från kliniskt arbete och forskning från Akademiska sjukhuset och Uppsala Clinical Research Center.

Inlägget Christoph Varenhorst ny medicinsk direktör på Pfizer i Sverige dök först upp på Pharma industry.


Få patienter deltar i läkemedelsprövningar

Vetenskapsrådet har analyserat utvecklingen av läkemedelsprövningar i Sverige mellan 2010 och 2016 genom att fokusera på antalet patienter som planeras delta i prövningar. Sammanställningen visar bland annat att oavsett diagnosområde så är andelen patienter som deltar liten.

Inlägget Få patienter deltar i läkemedelsprövningar dök först upp på Pharma industry.


Marie Ohrlander – Policy- och kommunikationsdirektör på MSD

Marie Ohrlander blir Policy- och kommunikationsdirektör på MSD och påbörjar sin tjänst den 3 januari. Marie ersätter Ulf Janzon som kommer att vara kvar som senior advisor till dess att han lämnar MSD i juli 2018.

Inlägget Marie Ohrlander – Policy- och kommunikationsdirektör på MSD dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141