Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Är det lättast att visa non-inferiority eller superiority?

Ofta får jag höra att det är lättare att visa superiority än non-inferiority. Det vill säga att ett nytt läkemedel är bättre än komparatorn (superiority), istället för att de är kliniskt likvärdiga (non-inferiority). Kan det verkligen vara så? Med risk för att slösa bort cliffhangern redan i ingressen, så måste jag tyvärr meddela att det alltid är enklare att visa att ett nytt läkemedel är kliniskt likvärdigt (non-inferior) jämfört med att visa att det faktiskt är bättre (superior). Nedan kommer jag att försöka förklara varför det är så, och också spekulera lite över var detta utbredda missförstånd kommer ifrån.

Inlägget Är det lättast att visa non-inferiority eller superiority? dök först upp på Pharma industry.


200 miljoner till nationella kvalitetsregister

200 miljoner till nationella kvalitetsregister Regeringen och SKL har kommit överens om en fortsatt utveckling av nationella kvalitetsregister. Överenskommelsen omfattar totalt 200 miljoner kronor för 2019. – Våra nationella kvalitetsregister är ett viktigt stöd för att uppnå en kunskapsbaserad och jämlik hälsa. De bidrar också till en mer resurseffektiv vård och omsorg och i förlängningen […]

Inlägget 200 miljoner till nationella kvalitetsregister dök först upp på Pharma industry.


Malin Parkler ny ordförande för LIF

Malin Parkler, vd för Pfizer, har valts till ny styrelseordförande för branschorganisationen LIF. Vid LIFs stämma på fredagen valdes samtidigt Marc Gailhardou, vd för MSD, till vice ordförande.

Inlägget Malin Parkler ny ordförande för LIF dök först upp på Pharma industry.


Utredningsförslag avseende hemliga återbäringsavtal avslås

Konkurrensverket anser att utredningens förslag att i en ny läkemedelsförmånslag reglera att regionerna kan ingå hemliga återbäringsavtal med läkemedelsföretag för läkemedel, som inte omfattas av konkurrens, är förenat med sådana problem att det inte kan ligga till grund för lagstiftning.

Inlägget Utredningsförslag avseende hemliga återbäringsavtal avslås dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141