Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Tommy Nilsson – Ny Key Account Manager på Bonnier Pharma Insights

Tommy Nilsson – Ny Key Account Manager på Bonnier Pharma Insights Tommy kommer närmast från QuintilesIMS. Tommy  som har närmare 30 års erfarenhet inom läkemedelsindustrin, kommer att förstärka Bonnier Pharma Insights satsning inom läkemedelsstatistik och analysverktyg för läkemedelsindustrin. – Med sina 8 års erfarenhet från IMS Health Nordic i liknade position har han den kunskapen […]

Inlägget Tommy Nilsson – Ny Key Account Manager på Bonnier Pharma Insights dök först upp på Pharma industry.


Anna Wessling har börjat på LIF

Anna Wessling började den 27 februari på LIF – de forskande läkemedelsföretagen, för att samordna Fass-frågor.

Inlägget Anna Wessling har börjat på LIF dök först upp på Pharma industry.


Guldpillret 2017 – Har du ett recept på säkrare läkemedelsanvändning?

Har du ett recept på säkrare läkemedelsanvändning? Då väntar en belöning på 50 000 kr Läkemedelsskador orsakar onödiga kostnader, kräver vårdresurser och kan innebära stort personligt lidande för de patienter som drabbas. Felaktig användning och bristande hantering av läkemedel är ett stort och angeläget patientsäkerhets-problem som berör alla delar av hälso- och sjukvården. >> NOMINERA […]

Inlägget Guldpillret 2017 – Har du ett recept på säkrare läkemedelsanvändning? dök först upp på Pharma industry.


Linn Mandahl Skepp ny vd för AbbVie Sverige

I juni tillträder Linn Mandahl Skepp som ny vd för AbbVie Sverige, ett forskande biopharmaföretag som i nära samarbete med flera aktörer i samhället driver hållbara vårdlösningar, med målet att förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom.

Inlägget Linn Mandahl Skepp ny vd för AbbVie Sverige dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141