Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Orimligt rabattsystem måste förändras

Att tvinga företag att ge rabatt på produkter de inte själva sålt är fullständigt orimligt. Det håller nog alla med om. Men ändå blir detta konsekvensen när systemet med att läkemedelsföretag tecknar rabattavtal med landstingen krockar med systemet för parallellimport av läkemedel. Regeringen och prismyndigheten TLV behöver omedelbart korrigera detta.

Inlägget Orimligt rabattsystem måste förändras dök först upp på Pharma industry.


​Metod öppnar genväg inom läkemedelsutveckling

I det senaste numret av tidskriften PNAS presenterar en forskargrupp vid Uppsala universitet en ny småskalig metod som kan bli en smart genväg för att bestämma ett läkemedels så kallade biotillgänglighet inne i cellerna.

Inlägget ​Metod öppnar genväg inom läkemedelsutveckling dök först upp på Pharma industry.


ILYA Pharma AB tar in nytt kapital och nya ägare

Ilya Pharma gör sin första privata emission och får nya ägare med erfarenhet från Life Science och läkemedelsindustrin och fyller samtidigt på kassan. Därmed inleds ett viktigt steg mot att testa företagets första läkemedelskandidat i kliniska prövningar. Bolaget har tagit fram en teknologiplattform där mjölksyrabakterier används för att leverera humana proteiner som driver på läkning av sår i huden och även i mag-tarmkanalen.

Inlägget ILYA Pharma AB tar in nytt kapital och nya ägare dök först upp på Pharma industry.


​eHälsomyndigheten positiv till utökad användning av kunskapsstöd

Fokus i apoteksmarknadsutredningen [SOU 2017:15] har varit att höja kvaliteten och patientsäkerheten på apoteksmarknaden. Ett sätt att göra det är att använda kunskapsstöd som Elektroniskt expertstöd (EES) i större utsträckning.

Inlägget ​eHälsomyndigheten positiv till utökad användning av kunskapsstöd dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141