Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Tydligare regelverk gällande medicinteknik

Regeringen föreslår i en lagrådsremiss att anpassa svensk rätt till två EU-förordningar på det medicintekniska området. Den nya regleringen om medicintekniska produkter syftar till att skapa enklare och tydligare regler som ska främja innovation och gränsöverskridande handel, samt garantera patientsäkerheten.

Inlägget Tydligare regelverk gällande medicinteknik dök först upp på Pharma industry.


Rolf Eriksson börjar på Arex Advisor

Rolf Eriksson har börjat som expert inom Regulatory och CMC på Arex Advisor. Han har en doktorsexamen i Biomedicin och kommer närmast från rollen som Regulatory Affairs Director på Rare Thyroid Therapeutics.

Inlägget Rolf Eriksson börjar på Arex Advisor dök först upp på Pharma industry.


Sandra Eketorp Sylvan är ny medicinsk chef vid Amgen i Sverige.

Sandra Eketorp Sylvan är ny medicinsk chef vid Amgen i Sverige. Hon är legitimerad läkare, specialist i onkologi och har arbetat med organisationsutveckling och digitalisering av sjukvården. – Med sin breda kliniska erfarenhet och djupa kunskaper inom translationell forskning som hon fortfarande bedriver aktivt är Sandra Eketorp Sylvan helt rätt person för att leda Amgens […]

Inlägget Sandra Eketorp Sylvan är ny medicinsk chef vid Amgen i Sverige. dök först upp på Pharma industry.


Katarina Alheim och Karin Nylander till Arex advisor

Karin Nylander har börjat som konsult på Arex Advisor. Hon kommer närmast från en tjänst som Safety Data Management Specialist på Pfizer. Katarina Alheim är en ny konsult hos Arex Advisor. Hon kommer närmast från en tjänst som Senior Quality Assurance Specialist, Responsible Person på NordicInfu Care AB.

Inlägget Katarina Alheim och Karin Nylander till Arex advisor dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141