Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Nomineringen till Guldpillret 2019 har startat

I år är det tioårsjubileum för Guldpillret, ett pris som Läkemedelsförsäkringen tillsammans med Dagens Medicin och Apoteksmarknaden står bakom. Nomineringen är nu öppen och personer från alla yrkesgrupper inom sjukvården och apotekssektorn är välkomna att nominera. Förra året vann Region Västmanland för deras framgångsrika arbete med att minska vårdorsakat läkemedelsberoende.

Inlägget Nomineringen till Guldpillret 2019 har startat dök först upp på Pharma industry.


Vidareutvecklad Respimat-inhalator lanseras på den svenska marknaden

Boehringer Ingelheim introducerar nu en vidareutveckling av Respimat-inhalatorn i Sverige. Den nya generationens inhalator förenklar handhavandet för patienten och är dessutom återanvändbar vilket är en miljövinst. Inhalatorn används idag av dem som lever med kroniskt obstruktiv lungsjukdom (KOL) eller astma.

Inlägget Vidareutvecklad Respimat-inhalator lanseras på den svenska marknaden dök först upp på Pharma industry.


Daniel Lund – Ny Senior Vice President Operations

Daniel Lund med mångårig erfarenhet av kvalitet, produktion och supply chain management från läkemedelsindustrin, bland annat AstraZeneca och Pfizer, har rekryterats till en ny roll som Senior Vice President (SVP) Operations. Samtidigt får Jonas Östregård utökat ansvar för Marketing. Både Daniel och Jonas ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Inlägget Daniel Lund – Ny Senior Vice President Operations dök först upp på Pharma industry.


Strypt läkemedelsstatistik gör stor skada visar E-hälsomyndighetens egen analys

E-hälsomyndighetens konsekvensanalys av sitt beslut att strypa tillgången till läkemedelsstatistik är klar. Efter en genomgång kan LIF konstatera att den uttömmande beskriver de stora negativa konsekvenser som är att vänta när myndigheten som tidigare aviserat slutar att leverera uppgifter till statistikleverantörerna den 10 maj.

Inlägget Strypt läkemedelsstatistik gör stor skada visar E-hälsomyndighetens egen analys dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141