Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Prognos av besparingar från sidoöverenskommelser år 2023–2026

Sedan 2014 har regioner och läkemedelsbolag kommit överens om att bolagen ska lämna en viss del av läkemedelskostnaden i återbäring till regionerna och staten. TLV gör som en följd av överenskommelsen årliga prognoser av återbäringen, och nytt för året är att prognosperioden omfattar innevarande år och ytterligare tre år.

The post Prognos av besparingar från sidoöverenskommelser år 2023–2026 appeared first on Pharma industry.


233 primaters arvsmassa ger insikter om evolution, mänskliga sjukdomar och biologisk mångfald

I ett specialnummer av tidskriften Science presenteras studier där forskare från 24 olika länder jämfört genomen från över två hundra arter av primater. Resultaten utgör den mest kompletta katalogen av genomisk information för primater någonsin. Forskare vid Uppsala universitet har bidragit till arbetet som bland annat ger nya insikter i genetiska orsaker till mänskliga sjukdomar.

The post 233 primaters arvsmassa ger insikter om evolution, mänskliga sjukdomar och biologisk mångfald appeared first on Pharma industry.


Medimi utser ny vd med fokus på accelererad tillväxt

Styrelsen för Medimi AB har utsett Johan Wiesel till ny verkställande direktör. Johan Wiesel har en bred erfarenhet av strategisk affärsutveckling, försäljning och försörjningskedja inom läkemedel och medicinteknik och kommer att driva bolagets kommersialiseringsarbete vidare med fokus på att stärka förutsättningar för en snabbare utveckling och tillväxt.

The post Medimi utser ny vd med fokus på accelererad tillväxt appeared first on Pharma industry.


AegirBio utser ny VD

AegirBio AB meddelar att Marco Witteveen rekryterats som ny verkställande direktör med tillträde den 15 juni 2023.

The post AegirBio utser ny VD appeared first on Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141